Syry

Cheesio GOMOLYA


Chilli / Tymián / Kmín

Syr je vyrábáný ručne v malom množstve na farme Cheesio. Na výrobu sa používá pasterizované kravské mlieko. Syry sú ochutené rôznymi koreninami. Gomoja sa vyrába aj neochutená.

Cheesio CA87


Syr s bielou plesňou pripravujeme z kravského mlieka tradičnou metodou.

Zreje minimálne 14 dní v miestnosti s vysokou vlhkosťou.

Cheesio EXTRA OLD


Syr je tvrdý, zrejúcí minimálne 7 mesiacov.

Syr má žltú farbu a veľmi intenzívnu chuť, ktorá dlho doznieva v ústach . Syr je výborný na varenie, hodí sa k cestovinám, aj do rizota.

Cheesio CH90


Syr vyzretý v špecialite červeného vína.

Polotvrdý syr, zrelý 3 mesiace.

Cheesio G30


Syr holandského typu.

Stručne povedané, dozrela 1-2 mesiace. Mäkké, mäkké syrové cesto, maslo, nie veľmi silná chuť ho robí neodolateľným.

Cheesio ALPESI


Polotvrdý, dobre krájaný syr.

Nie je veľmi výrazná, ovocná a orechová príchuť. Zvyčajne dozrievame 2-3 mesiace.